NO SIGUI XIMPLE! COM EVITAR SER ROBAT A BARCELONA

Per

NO SIGUI XIMPLE! COM EVITAR SER ROBAT A BARCELONA

Donades les meves males aventures a Barcelona i que em van robar DUES VEGADES, li vaig preguntar a persones que ha sobreviscut 5 anys sense ser assaltades … per donar-los als lectors d’alguns consells sobre com evitar ser robats a Barcelona.

Arquitectura inspiradora, sabors fantàstics, vida nocturna plena d’acció, un clima excel·lent durant tot l’any i milers de milions d’increïbles coses per fer en qualsevol moment del dia … des de la platja de voleibol i els mercats vintage a l’aire lliure quan brilla el sol fins a les festes callejeras, festes i carnavals.
Però hi ha algun inconvenient per a la vida a la brillant i glamorosa capital de Catalunya?

Sí, i en el més alt de la llista hi ha els carteristes de la ciutat.

Els carteristes són una gran amenaça a la capital de Catalunya, i molts viatgers desprevinguts i desavinats han arruït les seves vacances per un breu moment de descuido.
Ara, alguns consells sobre com evitar ser víctima la propera vegada que es broncee en aquesta ciutat sensacional.

Evitar les zones de perill

Els carteristes operen principalment al metro, la Rambla, a la platja (especialment a la nit) i al Barri Gòtic i El Born. Bàsicament en qualsevol lloc on hi hagi turistes. De fet, el meu consell no és tant ‘evitar zones perilloses’, ja que això és gairebé impossible, sinó simplement estar conscient quan estiguis en una i augmentar el factor de paranoia fins a 11. Cap persona en alerta ha estat mai robada, i el simple fet adonar-se que estàs en aquestes àrees garantirà que els teus possessions es mantinguin segures.

Evita els errors clàssics

¿Telèfon exposat a la taula del cafè?

¿Borsa sota la taula? Bé, almenys no hauràs de portar-la a casa.
¿Cartera a la butxaca del darrere? Molt caritatiu de la teva part senyor estúpid.
¿Borratxo a la platja? La història serà genial per explicar-la.

He escoltat un milió de contes de robatoris a Barcelona i el 99% d’ells pertanyen a les categories anteriors. Aquí hi ha alguns consells més específics per evitar l’anterior.

  • Mai deixi res de valor en una superfície, per exemple, taula de bar, en cap moment. Mantingui els seus objectes de valor en les seves butxaques davanteres / assegurances.
  • Mantenir sempre les bosses tancades amb la seva cremallera en tot moment.
  • Quan arribi a una àrea plena de gent o en una zona de perill, canviï la borsa de darrere cap endavant, o col·loqui-sota el braç, perquè ningú pugui manipular sense que vostè ho vegi.
  • Una bossa desatesa, normalment deixada sota la cadira … és igual a borsa robada a Barcelona. Manteniu a la falda, entre les seves cames on pugui sentir-ho.
  • A la platja o al parc, utilitzeu la bossa com coixí quan dormi.

Altres ocurrències menys comuns, però no infreqüents, són els robatoris de bosses / telèfons / càmeres … és a dir, el lladre arrenca els objectes de valor de les seves mans i surten corrent amb bicicleta o motocicleta.

Prostitutes

Una altra de les persones de les que es té un que tenir cura són les prostitutes a la Rambla. Sovint envolten a homes borratxos i s’acosten a ells amb les mans … pot ser una lluita encongir-se d’espatlles, però només perquè no estàs interessat en els seus serveis, no vol dir que no acabis pagant-los tot el que van buscant … teva diners.

En general, sempre que sentis que el contacte corporal amb algú al carrer és molt sospitós. No és una mala idea portar tots els teus objectes de valor en un lloc, de manera que puguis fer servir una mà per protegir-los i l’altra per protegir-te o allunyar qualsevol possible lladre.

La limitació del dany. Porteu a sobre només el que necessita.

Ser robat fa mal molt menys quan falten uns pocs euros. Si surt a beure a la nit, deixi el seu passaport i la seva càmera a l’alberg i consideri treure les targetes / claus innecessàries de la seva cartera.
Noies … per favor, per favor.

En general, les nenes estrangeres que exploren la vida nocturna es destaquen en el paisatge de les nits de Barcelona i segurament els lladres ho notaran … especialment si estan en un grup gran.

Fes el que puguis per evitar portar una bossa … aquests mojitos són forts i és probable que et t’emborratxis més del que esperaves! Personalment suggeriria que en lloc d’un vestit i una bossa, vagis amb jeans o short.

Això és tot de la meva part. Espero que aquest article ajudi a que almenys algunes persones evitin els mals de Barcelona i gaudeixin de la ciutat sense contratemps.

Quant a l'autor

administrator