Campanya dels ciutadans contra els robatoris als carrers de Barcelona

Per

Campanya dels ciutadans contra els robatoris als carrers de Barcelona

Estem vivint aquests dies una repulsa del poble barceloní contra els continus robatoris que es produeixen en els seus carrers. La majoria impunes per la normativa legal vigent, on qualsevol robatori es considera un furt mínim que no té més que una penalització econòmica.

T’imagines sortir al carrer a robar a qui et doni la gana i si t’agafen només pagar una petita multa?

Sembla que les lleis vigents, posades per l’administració vigent, vol incentivar la inseguirdad als carrers. Esperem que es prenguin mesures noves o que les urnes castiguin aquesta línia d’actuació en les properes eleccions.

El que sí és cert, és que diferents plataformes de ciutadans estan ja cansades de tant robatori i tant furt en els seus carrers, en els seus parcs, en les seves platges, en els seus bars, etc.

S’està preparant una campanya de conscienciació al ciutadà, al turista, a les administracions públiques i als agents de seguretat perquè es prengui d’una vegada per totes enserio el problema, gran problema, que està danyant a la societat, la imatge de la ciutat i per descomptat, la imatge dels polítics que permeten tals atropellaments.

És per ells que hem contractat els serveis d’Imprentaonline24.es (Imprentaonline24.es) per Imprimir adhesius rodones grans amb enviament en 24 hores (Imprimir pegatinas redondas grandes con envío en 24 horas) perquè puguem omplir tota la ciutat amb aquestes enganxines en protesta a la situació actual. Tens un negoci? Posa un adhesiu en el teu aparador o porta d’accés al teu local. Tens un cotxe? Endavant, posa un adhesiu que mostri la teva desaprovació a aquesta situació. Són adhesius totalment gratuïtes que podràs recollir els caps de setmana simplement passejant per les rambles. Allà estarem, un grup de voluntaris que anirà repartint adhesius a tots els vianants.

Això ja no és un problema d’inseguretat, ni un problema que estigui pendent de solucionar. La solució la posarem en marxa nosaltres, aquest col·lectiu va omplir els carrers de Barcelona amb els seus pegativas de protesta, esperem que així els polítics que dirigeixen i governen la ciutat s’adonin que el problema existeix i que en gran mesura ells tenen a les seves mans el posar fi a aquesta situació.

Quant a l'autor

administrator

Deixeu una resposta